Verslag jeugdtoernooi Geertruidenberg
door: Hein Adriaansen

Op zondag 7 april organiseerde tafeltennisvereniging Smash uit Geertruidenberg een beginnerstoernooi. In het hartje van dit dorp speelde we op de bovenste verdieping van een eeuwenoud pand, De Schattelijn.

We waren goed vertegenwoordigd met 4 deelnemers: Jay Brown, Tjebbe Ketelaars, Max de Groot en Paul Vos.
Max
Echte beginners, jongens die allen eigenlijk net zijn begonnen met tafeltennis. Het was voor hen de eerste keer dat ze aan zo'n toernooi meededen
Paul
en de spanning was dus ook groot. De dinsdag ervoor heb ik op de training nog een aantal technische en tactische tips meegegeven en die hielpen.

Max legde beslag op de 1e plaats en Paul op de 3e plaats in de C-categorie. Voor Jay en Tjebbe geen ereplaatsen maar wel een paar gedegen overwinningen.

Een zeer geslaagde dag en zeker ook dankzij de organisatie. De jongens hadden maar een vraag: wanneer is er weer zo'n toernooi?