Beginnerstoernooi jeugd bij BSM (27 oktober 2013)
door: Hein Adriaansen

Afgelopen zondag ben ik met Paul, Max en Joep naar het beginnerstoernooi bij BSM geweest. De leeftijdsgrens was op uiterlijk 11 jaar gezet. Niet alle verenigingen hadden zich hier aan gehouden, gelukkig de meeste wel. Het was dus wel een toernooi met echt veel beginners.

Voor Joep was het de eerste keer dat hij aan zoiets meedeed, hij weerde zich kranig en haalde uiteindelijk een 6e plaats in zijn poule. Max speelde goed, had een zware poule en eindigde zeer verdienstelijk als 3e. Paul scoorde als beste en behaalde een 1e plaats. Het was een lange dag met veel tafeltennis, zo'n 10 wedstrijden per persoon. Dus heel moe maar voldaan keerden we laat in de middag terug. Met z'n allen in het Fiatje 500 van de moeder van Max was ook heel gezellig.

Kijk voor een foto van Max, Paul en Joep in het fotoalbum.