Verslag Jongens 1- Never Despair

Tom beet de spits af en won zijn eerste partij waarvan de laatste punten zwaar bevochten waren. Daarna kwamen Jur en Rob in actie en maakten de voorsprong nog groter.
Tom en Jur maakten in de dubbel ook hun reputatie waar. In de 5e partij raakte Jur na een voorsprong van 2 games even in de problemen maar loste het op door zijn eigen spel te spelen en niet mee te gaan in het snelle spel van de tegenstander. Tom vervolgde de zegetocht en maakte de 6-0. Rob en Jur pakten ook de 7e en 8e partij. In de 9e partij kwam Rob met de schrik vrij: na een achterstand van 6-10 te hebben weggewerkt werd het uiteindelijk 15-13. Na een 2-0 voorsprong in games begonnen de zenuwen parten te spelen maar gelukkig kwam Hein met een aantal tips de partij in het voordeel van Rob te laten eindigen. In de laatste partij liet Tom weer zien wat hij waard was. Een geweldig resultaat 10-0. Hou dit vol en knoop onderstaande tips in de oren: rustig serveren (het waren er weer een stuk of 10), bij net- en kantballen zeggen we uhhhh……..

Verslag Jongens 2 - De Zwaantjes

De wedstrijd van het 2e jongensteam verliep minder goed. Tjebbe beet het spits af maar kon helaas nog niet winnen. Jay kon ook zijn partij niet verzilveren maar Paul leek het tij te keren en won. Tjebbe en Jay bundelden vervolgens hun krachten en begonnen vol goede moed aan het dubbel maar verloren helaas. De wedstrijd werd voortgezet maar het verschil in winstpartijen werd alleen maar groter in het voordeel van de tegenstanders. Na de 1-5 achterstand werd de inzet van Paul in de 7e partij beloond.
Voor Tjebbe en Jay was het niveauverschil met de tegenstanders nog wat te groot maar de vorderingen van de training zijn duidelijk te herkennen. Ondanks de nederlaag van 2-8 heeft het team toch goed gespeeld en is weer een ervaring rijker.