Welkom op de LUTO website!

         
   
01-05: programma Fifty+ViTT
COMPLETE AGENDA >

Ga direct naar ons fotoalbum
Welkom op de website van TTV LUTO!

Jeugdteams LUTO najaar 2013
door: Hein Adriaansen

Luto 1 kampioen
Met grote overmacht heeft het eerste jongensteam het kampioenschap binnengehaald. 87 Punten is veel, zeker als je bedenkt dat er nog een 7-3 nederlaag werd geleden bij de Batswingers (lag dit aan de coach Marco?). Veel wedstrijden werden dan ook met de maximale score van 10-0 afgesloten. Duidelijk te sterk voor deze klasse, nu op naar de volgende competitie. Gefeliciteerd Rob, Tom en Jur (en een beetje Rick). Afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd het kampioenschap uitvoerig gevierd.

Luto 2 moeilijk begin
Voor Tjebbe, Jay, Paul en Max was het een moeilijk begin. Allemaal voor de eerste keer competitie, echte starters dus. Ook een poule waar de meeste al meerdere jaren tafeltennisten. Viel dus niet mee. Paul wist zich prima staande te houden. Voor Tjebbe en Jay was het zwaar en Max viel hier net tussenin. Jongens, volgende helft beterschap en succes met Joep als vervanger van Jay en Tjebbe.

Verder alleen maar positieve reacties van de jeugd over de begeleiding van de senioren. Laten we hier volgende helft wederom de schouders onder zetten en we maken de jeugd en Luto heel blij.


 

MENU
 
 
 

 


Tafeltennisvereniging Leer Uw Tegenstander Overwinnen
Opgericht 1 mei 1944
Jan Aartestraat 18a, Tilburg