Welkom op de LUTO website!

         
   
01-05: programma Fifty+ViTT
COMPLETE AGENDA >

Ga direct naar ons fotoalbum
Welkom op de website van TTV LUTO!

verslag vrijdagavond 14 september 2012

 

Hallo lief dagboek,

Hoera, de competitie is weer begonnen!
's Middags waren wij de gelukkigen die een mailtje ontvingen waarin stond dat wij als eerste een verslag mochten schrijven over de competitie.
Het viel mij op dat Luto 3 als eerste mocht schrijven. Want waarom begin je met tellen bij Luto 3 in plaats van bij 1.
Toen ik zag van wie de mail afkomstig was begreep ik al snel waarom wij dit mochten doen.
Het idee om iets voor de website te schrijven kwam van teamleden uit Luto 1 en Luto 2 en blijkbaar hadden zij niet zo veel zin om de spits af te bijten.
Dank-jullie-wel dat wij de eer kregen om als eerste iets te typen.

Inleiding:
Om 17:00 uur had ik mijn tafeltennisspullen bij elkaar gezocht. Een half uurtje later zat ik aan tafel met de kinderen. We gingen extra vroeg eten omdat ik competitie ging spelen.
Na het eten op dubbele afspeelsnelheid Sesamstraat gekeken want de kinderen gaan altijd naar bed na Sesamstraat. Snel de kinderen in bed gelegd en om 19:30 uur zat ik in de auto.
Deze competitie had ik nog geen enkele wedstrijd verloren. Wat had ik een zin om vanavond mijn ongeslagen status te behouden.
Bij Luto aangekomen waren alle parkeerplekken helaas bezet. Hmmm, was dit een teken dat het een niet al te beste avond voor mij zou worden?
Uit betrouwbare bron hebben we trouwens vernomen dat de tegenstanders de auto bijna in Belgie hebben moeten parkeren.

Kern:
Tja, en dan komt nu eindelijk het competieverslag van ons team...
Het begon een beetje stijfjes, ook wel houterig te noemen... Na 3 maanden zonder batje in de hand bleek dat we toch hadden moeten trainen...op dinsdagavond schijnt het heel gezellig te zijn.
Maar ja,  je moet prioriteiten stellen in het leven...
Op een wedstrijdverslag zitten jullie volgens mij niet te wachten. Dus kort en bondig: we hebben met 3-7 verloren. Dik verdiend volgens de tegenstanders, volgens ons verdienden we meer.
Eric heeft er drie gewonnen. Maar helaas speelt hij bij het team waar wij van hebben verloren... Gelukkig hebben Roel en Jeroen samen nog voor de verdiende 3 punten kunnen zorgen.

Slot:
We zijn inmiddels bezig met de derde helft, altijd het hoogtepunt van onze sportieve avond. Zelfs de overheerlijke worstenbroodjes en tosties vloeien ruimschoots door de kantine. Inmiddels hebben we het bier ingeruild voor cola  dus dat wordt nog even doorzakken.

Lief dagboek,
Dit was het verslag van ons team. We kijken uit naar het volgende stukje.
Succes Luto 2!

 

geschreven door: Luto 3


 

MENU
 
 
 

 


Tafeltennisvereniging Leer Uw Tegenstander Overwinnen
Opgericht 1 mei 1944
Jan Aartestraat 18a, Tilburg