09-12: Rommelmarkt 2018 Luto

Untitled Document

Na 2 wedstrijden 10 uit 20, wat een evenwicht! Prachtig in balans dat schaduwteam van de Tilburgse pingpongers. Op het opwarmtoernooitje op 9-9 bleek al dat er dit jaar weer geducht rekening moet worden gehouden met dit midlifeploegje. Was er de eerste wedstrijd nog een vliegende start van Hein, waarna het daarna iets minder ging, de 2e pot werd gedomineerd door Lucette en Tom die behalve een clean sheet ook nog eens het dubbel naar zich toe trokken! De vorig jaar uitblinkende Peter viel wat tegen door behalve 1 bemazzelde en 1 duidelijke overwinning ook 1x zwaar onderuit te gaan tegen een normaal gesproken te kloppen tegenstander. Al met al een redelijke start die nog wel een goed gevolg dient te krijgen in het verdere verloop van de competitie!!

Uitslagen: Luto 2- Elshout 1 1-9
  Smash 2 - Luto 2 1-9