11-07: Einde seizoen (behalve 55+)
20-08: Start nieuwe seizoen

NIEUWS:

Breda - Luto

Vrijdag 28 september reisden Lana, Ton en Toine af naar Breda om daar tegen Breda te spelen.

Het werd uiteindelijk een grote nederlaag (9-1), maar we hadden op sommige momenten ook wel pech.

Voordat we in de speelzaal waren aangekomen, moesten we heel wat trappen klimmen. We moesten op het achterste ‘veld’ spelen en dat had wel wat nadelen. Geen stoel of bankje om op te zitten en je moest langs alle andere velden lopen om de zaal uit te komen. Na de wedstrijd bleek er geen mogelijkheid tot douchen, wat toch niet zo lekker aanvoelt. Aan de bar was het echter erg gezellig. Ton heeft de jonge, vrolijke gastheer achter de bar geleerd om een glaasje te tappen zonder daarbij een half glas weg te laten lopen.  De terugtocht ging over rustige wegen door het Brabantse land, aangezien de A58 was afgesloten. Ondanks de nederlaag toch een gezellige avond.

door: Toine Rijnen (LUTO 6)