Dames en Heren,

Vrijdag twaalf oktober was een heugelijke dag. De LUTO-teams stonden weer te trappelen voor een sportief avondje tafeltennis, met uitzondering van team 5. Gelukkig kwam Pieter wel netjes zijn presentieplicht aftekenen. Een sportieve verrassing tegen het sterke TIOS ’51 zat er echter niet in.

Team 5 was niet het enige team dat een lastige avond doormaakte. Zo mochten ook wij tegen een titelkandidaat aantreden. Ja, inderdaad Marcel maakt bij ons indeling en speelde dus niet mee! Dit betekende wel dat de ‘jeugd’ vandaag de kar trekken moest. Uiteindelijke resulteerde het toch nog in een zwaar bevochten 4-6 nederlaag.

Na voor het eerst sinds zeer lange tijd onze wedstrijd voor 0:00 uur afgerond te hebben (JA, Marcel deed inderdaad niet mee), konden we aan het lang verwachte eerste smakelijke biertje beginnen. Deze en vele andere biertjes werden zoals vaker deze competitie verzorgd door Lana. Iets waarvoor wij haar via deze weg op een voetstuk willen plaatsen (bij deze)!

Zoals velen van onze collega-tafeltennissers al afhaken na de derde helft, begint bij team 1 vaak de route naar de vierde helft. Oftewel onze 10 rittenkaart bij eetcafe Troje vol laten stempelen. Bij binnenkomst weet de dienstdoende ober/eigenaar eigenlijk al wat de bestelling is en ligt de pizza (pepperoni & shoarma) er al heerlijk warm bij in de oven. De enige verrassing van de avond kwam uit de hoge hoed van SOK (door ons nooit genoemd Dennis): pizza Hawaii.

Zo, de rest van de avond is niet te beschrijven in woorden (door ons), je kunt dus de uitslagen terugvinden op de website van de NTTB.

Groeten

Marco en Martijn