BSM 4 Luto 5 (25-01-13) - door: Andy

Op vrijdag 25 januari begon de voorjaarscompetitie 2013, zo ook voor de heren van Luto 5. We begonnen al gehavend, Pieter was namelijk nog 24 uur vliegen van Dongen (Nieuw-Zeeland) en Eardly zat in Amsterdam. Gelukkig was Frank van Luto 6 bereid om in te vallen zodat we toch met een compleet team aan konden treden tegen BSM.

In de auto op weg naar de Kelly van Zon-zaal waren we onder de illusie dat we tegen het alombekende damesteam van BSM aan mochten treden. Bij binnenkomst werden wij echter verrast door de aanwezigheid van Jack, Wally en Karin. Het was al een tijdje geleden dat we tegen dit team hadden gespeeld, maar wat bleek: ook zij waren gedegradeerd uit de 5e klasse! Erg leuk om weer tegen dit team te mogen pingpongen!

Frank begon als eerste tegen Wally, die liet zien het nog niet verleerd te zijn. Andy trad aan tegen Karin (Andy met zijn linkerpols in het verband, niks ernstigs mensen!) en Andy won deze partij in 3-0. Hein liet zien weer scherp te kunnen spelen in zijn eerste pot en sleepte het 2e Luto punt binnen. Met een 1-2 voorsprong begon de dubbel Karin/Jack Andy/Hein. Hein en Andy hielden de bal op tafel, met uiteraard de nodige foute services her en der... Maar met wat geluk en wilskracht is ook de dubbel naar Luto gegaan.

Na de dubbel wonnen Andy en Hein nog respectievelijk van Jack en Karin. Frank kon helaas geen potten breken tegen Jack, maar tegen Karin kwam hij toch een aardig eindje. Helaas ging ook deze verloren. Wally had zijn lastigste partij tegen Andy, maar die kwam er net te laat achter hoe je ook alweer tegen noppen moet spelen (het liefst niet...). De avond werd gezellig afgesloten met een hapje en een drankje en een proost op de 5 punten voor beide teams!