09-12: Rommelmarkt 2018 Luto

De 1e ervaringen van het MIDLIFE team in 2013 - door: Peter Oudesluijs

Na een leuk opwarmtoernooitje bij Luto was er op 18 januari het openingstoernooi van de nieuwe KRUISKAMP zaal in Den Bosch. In een 6-manspoule begon ik tegen een hoofdklasser die geen schijn van kans had tegen mijn degelijke verdediging, gezegd moet worden dat hij elke bal probeerde aan te vallen en dit in een competitiewedstrijd waarschijnlijk niet had gedaan. De 1e zege was binnen! Vervolgens nog gewonnen van 2 1eklassers en verloren van een ex 2e divisiespeler. Laatste partij tegen een hoofdklasser van Taverbo, de winnaar zou een halve-finaleplaats verdienen. Het begin was buitenaards en leverde al snel 2 matchpoints op, weliswaar op zijn service die moeilijk was. Op een haar na deze game verloren en daarna volstrekt kansloos! Een troost was dat deze speler vervolgens het toernooi won. Nog 2 biertjes met mijn tegenstanders en voldaan weer naar huis.

De woensdag erop moesten we voor de competitie naar Waalwijk. Een spannende wedstrijd waarin Tom op de valreep opgeroepen werd omdat Hein's zus op deze dag plotseling overleed. Tom was er niet echt bij en verloor zijn partijen, en Lucette en ik verloren onnodig een partij. Omdat we gelukkig wel het dubbel wonnen was het leed nog te overzien, 6-4 verlies tegen een zeer gezellige tegenstander.

De 2e competitiewedstrijd was tegen RED STAR Goirle. In deze wedstrijd was Tom deze keer wel goed bij de les en won op karaktervolle wijze 2 partijen, uiteindelijk een 5-5 eindstand waar iedereen achteraf vrede mee had. Het wordt nog een hele TOUR om dit seizoen weer in de 2e klasse te blijven maar WIJ GAAN ERVOOR!