Hoi Allemaal

Dit stukje is geschreven door Luto 4. Tijdens de competitiewedstrijd van 8 maart hebben we ieder omstebeurt een regel geschreven, zo is dit verslag ontstaan.

Zoals wel vaker konden we ondanks de Tom Tom de TTV vereniging niet vinden. Na onze omzwervingen door het duistere gedeelte van de Reeshof vonden we eindelijk via de sauna.... de korfbal zaal, waar we dus ook niet moesten zijn.

Maar goed, genoeg over onze zoektocht naar TIOS, terug naar de wedstrijd!

Op moment van schrijven moedigen we Bas aan, die een zware partij aan het spelen is. HUP Bas HUP Bas! Oei, jammer..... weer net niet.

Inmiddels hebben we ook het dubbel verloren dus is het tijd om over te gaan naar plan B (de B van bier). Het vermelden waard is dat we vanavond ook een leuke barvrouw hebben, ze heet Evelien.

Aan de bar en plan B in uitvoering ga je alles (en ook de tussenstand) ineens in perspectief zien. Namelijk het ergste wat ons kan overkomen is dat we niet promoveren. Dit gezegd hebbende is er weer een wedstrijd gepakt. Dit keer was het Dennis met een nipte overwinning.

Er is weer hoop dus terug naar plan A-A. align box

Even een raadseltje tussendoor... Bas gaat nu spelen tegen Stef en we hebben van horen zeggen dat hij twee keer zo oud is als Bas, dus de vraag is hoe oud is Stef? Onder de goede inzenders verloten wij een foto van ons team!

Vanavond hebben we een primeur! We gaan de grenzen van het tafeltennisreglement opzoeken door op een tactisch moment een Time Out in te zetten. Op de uitslag heeft het niet veel uitgemaakt en deze gaan we ook niet vermelden want tenslotte is meedoen belangrijker dan winnen.....

Het was een gezellige avond.

Groeten,

Team 4: Dennis, Bas en Jeroen