LUTO 5 - Red Star 6, competitiewedstrijd 29-3-'13
ingestuurd door Hein J. om 1.22 uur

De eerste wedstrijd in Goirle werd door ons met 10-0 gewonnen, dus we zagen de tegenstanders maar al te graag komen.
We begonnen voortvarend en al snel stonden we met 3-0 voor. Tot onze verbazing stonden we even later weer met 3-3 gelijk. Na nog enkele spannende 4- en 5-setters gespeeld te hebben konden we toch nog de overwinning bij LUTO houden. Het werd uiteindelijk 6-4 in ons voordeel.
We vroegen de luitjes van Red Star om de eerste regels te schrijven maar het bleek vol schunnige taal (ze hadden verloren). Dat hebben we eruit gehaald.

Persoonlijke resultaten: Eardly 3, Hein 2 en Andy 1 gewonnen. Dubbel helaas verloren. Wel in een spannende vijfsetter!

We stonden na de winst van vorige week al 6 punten los. Hita was tweede, maar we weten nog niet wat ze vandaag gedaan hebben. De wedstrijden van 10-0 kunnen alles weer veranderen. Dus we knijpen onze billen en houden ons nog rustig.

Het is wel de bedoeling dat we dit seizoen promoveren om de blaam van vorig seizoen weg te vegen. Wens ons maar het beste! Doei!