11-07: Einde seizoen (behalve 55+)
20-08: Start nieuwe seizoen

LUTO 2- Wanzl/Belcrum 6 - 5 april 2013

Zojuist hebben we de 8e wedstrijd uit de competitie met een 6-4 winst afgesloten. Ondertussen staan we betrekkelijk veilig, maar dit was anders.

Het vreemde gebeurde dat we deze competitie begonnen met 4 uitwedstrijden (er was een wedstrijd omgedraaid). Het resultaat was 2 keer 6-4 verlies, nog een keer 7-3 verlies en een gelukkig gelijkspel. Met 16 punten uit 4 wedstrijden stonden we op een 5e plaats.

Natuurlijk heeft elk nadeel ook zijn voordeel. Er volgen 5 thuiswedstrijden op rij. We hebben er nog een te gaan, maar we hebben ze tot nu toe allemaal in winst omgezet, met als resultaat een voorlopige 2e plaats met 44 punten.

Een groot verschil tussen uit en thuis, maar ook een poule waar de onderlinge verschillen gering zijn.

Het team bestaat uit kopman Peter, kopvrouw Lucette, kromme Tom en de weakest link Hein. Verder hebben we nog een non playing coach voor de thuiswedstrijden, Sjoerd.

Met vriendelijke groet,
Hein