09-12: Rommelmarkt 2018 Luto

NIEUWS:

Leon Bindels heeft begin deze maand zijn 40-jarig lidmaatschap gevierd. Leon doet erg veel voor LUTO: hij regelt van alles rond de bar, hij organiseert elk jaar een toernooi voor de 55+-groep, hij is supporter op vrijdagavond en geeft alle uitnodigingen voor toernooien door aan spelers en webmasterteam. Ook hangt hij altijd de competitie-programma’s op het prikbord in de zaal. En nu vergeet ik vast nog wel iets! Volgens de ledenadministratie is Leon trouwens al lid sinds augustus 1972, dus dat is nu al 40 jaar en 2 maanden.

En van dezelfde datum hebben we nog een jubilaris, namelijk Hein Adriaansen, speler van team 2, jeugdtrainer en lid technische commissie. Ook 40 jaar lid van LUTO.

Per oktober 1982, dat is dus 30 jaar geleden, werden Pieter Gruntjes en Henry Molenaar lid van LUTO. Bestuurslid Pieter speelt in team 5 en Henry is regelmatig supporter op vrijdagavond.

Iedereen van harte proficiat en dat jullie nog maar lang LUTO-lid mogen zijn!

door: Lucette Meijer-van Gorp

(dit stukje is gebaseerd op een recente ledenlijst; mocht je denken dat daar iets niet correct in staat, laat het dan weten aan Hein Jacobs ledenadministratie@ttvluto.nl)