Welkom op de LUTO website!

         
   
01-05: programma Fifty+ViTT
COMPLETE AGENDA >

Ga direct naar ons fotoalbum
Welkom op de website van TTV LUTO!

Home

Deze maand beginnen we met Dirk Kaal: hij is inmiddels 5 jaar lid van LUTO. Jammer dat hij niet zo vaak tijd heeft om op dinsdag te trainen, want hij is een prima sparringpartner! Hij speelt competitie voor HITA en geeft training aan de LUTO-jeugd.

Dan Frans Jansen: hij is al 15 jaar trouw lid van LUTO en speelt bij de 55+ groep. Iedere dinsdagmorgen is hij aanwezig nadat hij zijn warming-up al heeft gehad, want hij komt altijd op de fiets. Regen of kou deert hem niet en het is toch altijd een halfuur tot drie kwartier fietsen. Zijn conditie is dus nog uitstekend en hopelijk kan hij dit zo nog jaren volhouden.

En dan hebben we nog Marcel Laurijsen: hij is deze maand 35 jaar lid! Speler van het 1e team, organisator van LUTO-toernooien, jarenlang bestuurslid van LUTO. Ook binnen de NTTB is hij actief geweest. Als hij kan, traint hij op dinsdagavond.

Per 1 december is ook Elise van Deurzen 35 jaar bij LUTO, al een aantal jaren als rustend lid. Ze was speelster van het 1e damesteam, ja ja, dat hadden we toen nog, en heeft toen landelijke competitie gespeeld. Jammer dat zo'n goede tafeltennister rustend lid is!

Iedereen van harte gefeliciteerd!

Mia en Lucette


 

MENU
 
 
 

 


Tafeltennisvereniging Leer Uw Tegenstander Overwinnen
Opgericht 1 mei 1944
Jan Aartestraat 18a, Tilburg