Jubilerende LUTO-leden (april 2013) - door: Eardly en Lucette

25 Jaar geleden werden maar liefst drie van onze huidige leden lid van LUTO. Drie bekende gezichten die veel voor LUTO doen en gedaan hebben.

Mia van Deurzen
Van Harte PROFICIAT met je 25-jarig jubileum bij Luto. Je bent DE echte Luto Moeder, vooral nu de Stapsen geen lid meer zijn. Van je kinderen is Roos nog steeds actief lid bij Luto. Zoon Guus en man Leo komen nog regelmatig dinsdags en/of vrijdags kijken. Je hebt al enige tijd de co÷rdinatie over de 55-plussers en ze varen er wel bij.
Gelukkig heb je jezelf terug geknokt na de vervelende val in de sneeuw en kun je elke week weer tafeltennissen. Dank je voor alles wat je voor Luto hebt gedaan en nog steeds doet. We zijn trots op je!
Het aller allerbeste in de komende jaren in goede gezondheid! Een dikke zoen van LUTO!

Harry Vonk
He Pensionado! Altijd al een harde werker geweest en nu genieten van je pensioen. En al een heeeele tijd onze Chef Barzaken. Daar zijn we heel blij mee! PROFICIAT met je 25-jarig jubileum! We weten zeker dat je nog lang je Harry-ballen mag slaan bij onze club. Met af en toe een paar weken naar Kreta om bij te tanken bij je dochter Suzanne. Dank je voor alle zorg!

Theo van Erven
Ha die Theo. Jammer dat we je de laatste tijd zo weinig zien. Gelukkig was je laatst wel op onze Carnavalsbal weer met de hele familie. Je bent altijd een fijne kerel geweest en je liet je beide rechterhanden dan goed wapperen. Of iets anders voor Luto ritselen via je connecties. Dank voor alle werk dat je voor ons hebt geklaard. En denk eraan, de Luto-deur staat altijd voor je open!