11-07: Einde seizoen (behalve 55+)
20-08: Start nieuwe seizoen

Untitled Document Verslag Clubkampioenschappen 2010

Om 10 uur begon ik met inspelen tegen Elly en ik dacht: ’Dat wordt niks vandaag...’
Mijn backhand, normaal mijn sterke punt, liep totaal niet.

De 1e wedstrijd tegen Frans P ternauwernood gewonnen met enkele gelukjes op
kritieke momenten. Vervolgens tegen Hein A,een gemakkelijke 3-0, Hein raakte
geen “pepernoot”. Daarna de altijd lastige Martijn van H, vorig jaar had ik van hem verloren, maar ook deze pot 3-0 al waren alle games zeer close. Dit ging zo nog enkele keren door waarbij ik steeds aan de winnende hand bleef.

Na 9 wedstrijden nog steeds een “clean sheet”, waarbij de partij tegen Marco wel zeer spannend was, met steeds wisselende kansen. Zonder geluk vaart niemand wel! Ik had het ondertussen flink warm gekregen en moest mijn shirt met CHAMPION erop uitdoen, nog 2 te gaan!!

Allereerst good-old Frans van Pruissen die me tot het uiterste dreef en slechts bij 10-9 in de 5e game zijn eerste foutje maakte. Het bleek dat ik daardoor al KAMPIOEN was, en de laatste tegen Marcel voor de statistieken werd gespeeld, ook nu een vlotte 3-0

Waarmee ik voor het eerst in 26 Lutojaren de A-poule op mijn naam schreef. Na de prijsuitreiking en een rondje van de winnaar een heerlijke Chinese maaltijd en
vervolgens naar huis en in bad gaan liggen met een pijnlijke rug maar ook een CHAMPION gevoel!

Peter Oudesluijs