Clubkampioenschappen 55 + (10-12-2013)
door: Mia

Afgelopen dinsdag zijn bij de 55+ de clubkampioenschappen gehouden. Het was een gezellige maar voor de meeste deelnemers een te vermoeiende dag. Dat komt mede omdat wij altijd dubbel spelen en nooit een enkelspel wat onze conditie dus niet ten goede komt.

Maar er zijn genoeg wedstrijden gespeeld om een ware kampioen te krijgen. Onze beste speler was en is Samir, we laten René even buiten beschouwing want hij speelde mee zonder mededinging. Hij zorgde er wel voor dat zijn tegenstanders een leuke wedstrijd konden spelen. Samir won al zijn wedstrijden en op de tweede plaats eindigden Edwin en Wil. Hierbij onze felicitaties.

Onze voornemens zijn om het volgende jaar een dubbeltoernooi te organiseren en er zo een gezellige dag van te maken. Het gaat tenslotte toch om de goede samenhorigheid en die vind je bij de 55+ en dat is toch het voornaamste.

Uit naam van de hele groep wensen wij iedereen een gezond en sportief 2014 toe.