09-12: Rommelmarkt 2018 Luto

Untitled Document Clubkampioenschappen senioren 2011

Op zondag 8 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de senioren. Met een aardig deelnemersveld van 20 man/vrouw sterk werd er in de ochtend gestreden om de plekken in de A en B poule. Na enkele verrassende uitslagen (zoals toernooi organisator Marcel Laurijsen zo mooi verwoordde) was het rond een uur of 12 bekend wie er in poule A en wie in poule B mochten aantreden. Deze poules zagen er als volgt uit:

POULE A POULE B
Peter Oudesluijs Elly de Krijger
Marcel Laurijsen Bas Kisters
Lucette Meijer Frans van Pruissen
Maarten Heitzer Eardly vd Geld
Martij van Huykelom Frans Paulissen
Tom Vissers Hein Jacobs
Rene vd Weegen Jeroen Jonkers
Dennis van Mier Samir Al Badie
Hein Adriaansen Andy van Zelst
Marco vd Weegen Frank Thomas

Poule B
Frans van Pruissen had in de voorrondes verloren van René van der Weegen en moest zich daarom melden in de B poule. Hij startte als grote favoriet, maar zag toch ook wat kapers op de kust! Bas Kisters en Elly de Krijger waren gevaarlijke outsiders voor de titel in Poule B. Uiteindelijk kwam het aan op de 2 eerstgenoemden. Het was inmiddels al laat op de dag en de beslissing zou vallen tussen Bas Kisters en Frans van Pruissen. Bas Kisters, terug van weggeweest, liet er echter geen gras over groeien en liet zien nog altijd mee te kunnen: 11-6, 11-9 & 11-8. De clubkampioen in de B-poule is bekend: BAS KISTERS van harte proficiat! De eindstand in poule B: (COMPLEET PDF OVERZICHT HIER TE DOWNLOADEN!)

POULE B G W
1. Bas Kisters* 9 9
2. Frans van Pruissen 9 8
3. Elly de Krijger 9 6
4. Frans Paulissen 9 6
5. Jeroen Jonkers 9 5
6. Eardly van der Geld 9 4
7. Andy van Zelst 9 3
8. Hein Jacobs 9 3
9. Samir al Badie 9 1
10. Frank Thomas 9 0

*Clubkampioen

Poule A
Dan over naar de hoofdpoule! Uit deze poule zou de clubkampioen van het jaar 2011 komen. Titelverdediger Peter Oudesluijs was van de partij evenals favoriet Dennis van Mier. Het werd een spannende middag met her en der prachtige partijen, net- en kantballen en een hoop gezweet, geschreeuw en gejuich! Peter Oudesluijs kon, zo bleek snel, zijn titel niet prolongeren. En wat doe je dan als dat gebeurt? Inderdaad de schuld afschuiven op de 'ouderdom' (je bent één heel jaar ouder dan vorig jaar Peter...!)! Ook in poule A mochten we een oude bekende verwelkomen: Maarten Heitzer, die vandaag wederom liet zien over veel kwaliteit te beschikken en dat ook omzette in vele winstpartijen. Dennis van Mier, die weinig afstond en precies deed wat hij moest doen, mocht in de 5e ronde aantreden tegen Maarten (die enorm veel 5-setters speelde vandaag). Een verrassende uitslag was het gevolg: 11-3, 4-11, 12-10, 9-11 & 11-8 en zo trok Maarten aan het langste eind. Echter had Maarten in ronde 3 tegen Martijn (1-3) en in ronde 4 tegen Marco (1-3) al wat steken laten vallen. Dit betekende dat DENNIS VAN MIER de nieuwe clubkampioen over het jaar 2011 is geworden! Van harte proficiat! De eindstand in poule A: (COMPLEET PDF OVERZICHT HIER TE DOWNLOADEN!)

POULE A G W
1. Dennis van Mier* 9 8