10e Nationale Sportweek door: Mia

Op het Pieter Vreedeplein in Tilburg zal op 20 april het startschot gegeven worden van een week lang sporten en bewegen in het hele land. Met een spectaculair podium en pleinprogramma wordt er entertainment gebracht voor een prachtig openingsfeest van de 10e Nationale Sportweek.

Ook Luto zal aan deze week deelnemen net zoals onze zusterverenigingen Irene en Tios '51 die zich respectievelijk in zullen zetten voor de gehandicapten en de jeugd. Luto zet zich in met zijn 55+groep en wil hier iets gezelligs van maken.

Op 23 april gaat de deur open voor het publiek en is iedereen welkom in onze zaal in de Jan Aartestraat. We willen dan laten zien wat wij zowel op dinsdag- als op donderdagmorgen doen. De bedoeling is dat we om 10 uur beginnen tot ongeveer 3 uur in de middag.

We hopen dat de mensen in gaan zien hoe belangrijk het is om te sporten. We willen wel even vermelden dat tafeltennissen een sport is juist voor deze groep, je moet je goed concentreren en je reactievermogen blijft noodzakelijk. Juist wat we nodig hebben. Dus je lichaam en geest blijven optimaal. Deze sport staat niet voor niets hoog aangeschreven voor mensen die een beetje aan hun conditie willen blijven werken. Lijkt het U wel iets, kom dan gratis 3 weken meespelen.

NOTEER DEZE DATUM IN UW AGENDA en kom die dag even binnen lopen. U kunt dan genieten van een heerlijk kopje koffie en van de goede samenhorigheid die er heerst in onze vereniging.

Voor iedereen tot ziens op 23 april!