Van de voorzitter (4 januari 2014)
door: Eardly

Beste Lutoluitjes,

Allereerst een Super Gezond en Mega Sportief 2014.
Denk eraan : dat komt niet vanzelf … je moet er zelf alles voor doen!

Voor LUTO en dus voor JULLIE wordt dit een heel BIJZONDER jaar. In mei dit jaar bestaan we alweer 70 jaar en ik ben slechts de 6-de voorzitter. We hebben rond de 100 leden en een eigen pand in het centrum van Tilburg. Daarvan is de hypotheek afgelopen maart afbetaald. Allemaal positieve feiten!
Dat wil toch zeggen dat we goede garanties hebben om een nog veel oudere vereniging te worden. Maar zoals altijd zijn er bedreigingen en kansen die we in de gaten moeten houden en waar we rekening mee moeten houden.
We hebben een ledenbestand dat nog best mag groeien, we zien de vergrijzing vooral toeslaan in onze 55-plusgroep, de jeugdgroep doet het goed maar moet nodig stabiliseren op een hoger niveau. We hebben een koppig parkeerprobleem waar nu snel een oplossing voor moet komen. Daarnaast zien we bewegingen in de Tilburgse tafeltenniswereld die ook ons mede zouden kunnen beïnvloeden.

We zullen scherp moeten kijken in de toekomst en op tijd maatregelen moeten nemen om optimaal te profiteren van alle bewegingen om ons heen. Om dat te kunnen moeten we een hecht team vormen, nog hechter dan het nu is. We moeten goed blijven communiceren en op elkaar kunnen vertrouwen.

Rode draad blijft altijd onze liefde voor tafeltennis en voor onze club LUTO!

LUTO blijft een beschermde sociale omgeving bieden voor haar leden. Niet voor niets zijn er al vele huwelijken en oersterke vriendschappen uit voortgekomen. En als je eraan toe bent is het ook een omgeving om je verdere specifieke capaciteiten voorzichtig te ontwikkelen.

Als bestuur doen we ons best om dit alles te managen, maar denk eraan … wij kunnen dat niet alleen ………LUTO blijft jullie hulp en steun altijd nodig hebben, want jullie zijn … LUTO!!!

En natuurlijk dank aan iedereen die in 2013 positief heeft bijgedragen!

We gaan er samen weer een SUPERJAAR van maken !!!