Verslag Regionale Midden Brabantse senioren 2014
door: Lucette

Op 12 januari hebben Dennis, Marco en ik vanaf 9 uur best veel wedstrijden in de Irene-zaal gespeeld. Martijn moest zich helaas afmelden.

Omdat we ingedeeld waren in twee poules met alleen E-licentie spelers, hadden we deze keer een serieuze kans om te winnen. Marco verloor slechts één wedstrijd in zijn poule (zevenkamp) en ging als nr. 1 door naar de kruisfinale. En Dennis won alle wedstrijden in zijn poule (achtkamp), ook van mij natuurlijk, en ging dus ook als nr. 1 door naar de kruisfinale. Zelf werd ik derde in de poule, net achter Mark van de Pol. Helaas had ik met 11-9 in de 5e game van hem verloren.

Dennis verloor toen van Ronald Brekelmans en Marco won van Mark van de Pol. In de finale wist Marco Ronald te verslaan en zo werd Marco kampioen van de senioren 2!

De senioren 3 werd trouwens gewonnen door Tjalle!

Ook in het dubbel kwamen Dennis en Marco ver. Ze verloren in de halve finale nipt van de uiteindelijke winnaars: René Vrins en Jasper Sauer.

In plaats van met Martijn heb ik met Geert Rutjes gedubbeld en we hebben samen de eerste ronde overleefd. In de 2e ronde gingen we steeds beter spelen, maar tegen Wietse Kant en Rob Koggel was dat toch net niet genoeg.

Ook in de organisatie was LUTO natuurlijk weer vertegenwoordigd: Mark Martens zat achter de tafel en zag dat alles in een prima sfeer en volgens het geplande tijdschema verliep.

Voor een overzicht van alle resultaten kunt u hier klikken.