Winterrommelmarkt, 15 december 2019

TTV Luto organiseert zondag 15 december 2019. Tientallen particulieren hebben hun zolder opgeruimd en zorgen er zo voor dat LUTO weer een groot aanbod heeft in kleding, schoenen, tassen, huisraad, boeken, muziek, gereedschap, speelgoed, kerstspullen, curiosa en prullaria. voor de 31ste keer haar jaarlijkse rommelmarkt. Tientallen particulieren hebben hun zolder opgeruimd en zorgen er zo voor dat LUTO weer een groot aanbod heeft in kleding, schoenen, tassen, huisraad, boeken, muziek, gereedschap, speelgoed, kerstspullen, curiosa en prullaria. De winterrommelmarkt van Luto staat bij haar bezoekers hoog aangeschreven door het gevarieerde aanbod, de gezellige sfeer en de aangename prijzen waarmee de spullen de deur uitgaan. Het blijkt ook dat veel van onze bezoekers vaste bezoekers zijn die ieder jaar terugkomen omdat de kwaliteit van de aangeboden spullen goed is.

De publiciteit via advertenties en posters is in volle gang en komende donderdag start de inrichting van de speelzaal. De vloerplaten en de tafels worden opgesteld en de vrijwilligers van met name de overdagtafeltennissers beginnen met het uitsorteren van alle spullen. Op zaterdagochtend zorgen onze vrijwilligers ervoor dat hun verkooptafels er prima uitzien zodat op zondag de deuren om 10.00 uur open kunnen voor hopelijk weer een geslaagde rommelmarkt.

Corona Protocol

Corona Protocol Competitie