11-07: Einde seizoen (behalve 55+)
20-08: Start nieuwe seizoen

Rommelmarkt 2015

POSTER
FORMULIER (pdf) / FORMULIER (word)

De rommelmarkt vind dit jaar plaats op zondag 15 november, van 10 tot 16 uur.

Hulp
LUTO-leden kunnen zich opgeven als hulp en/of verkoper bij RenÚ van der Weegen.

Spullen voor de verkoop
Indien je nog bruikbare spullen hebt die je niet meer gebruikt, sponsor dan onze club en sta ze af aan ons. Bijvoorbeeld: boeken, kleding, fietsen, speelgoed, lampen, radio's, KLEINE meubelen (in overleg). Kortom: alles wat verkoopbaar is, is van harte welkom. GEEN BEDDEN, MATRASSEN, BOUWMATERIALEN en grote TV's. Je kunt de spullen afgeven bij LUTO of kontakt opnemen met de rommelmarkt-co÷rdinatoren (Harrie 013-5432764/ 06-24548983; RenÚ 013-4685880).

Prijzen loterij
Sinds enkele jaren gebruikt LUTO spullen van LUTO-leden als prijzen voor de loterij. Dit jaar willen we dat graag weer doen omdat het steeds een succes is. Wel met de restrictie dat het NIEUWE ONGEBRUIKTE moderne spullen zijn. Gelieve deze spullen bij LUTO af te geven aan Mia, Harrie of RenÚ