09-12: Rommelmarkt 2018 Luto

Top jeugdmeerkampen
door: Mark Martens

Door hun hoge competitie percentage mochten Tom Manni en Rob van Suijlekom deelnemen aan de top jeugdmeerkampen die gehouden werden op 25 januari in Bergen op Zoom.

Uiteindelijk werd het een 7-kamp waarin Tom en Rob hun eerste wedstrijd tegen elkaar moesten spelen. Voor Tom verliepen de wedstrijden niet helemaal naar wens en na verlies tegen Rob, wist hij helaas nog maar 1 wedstrijd te winnen, waardoor hij als 6de eindigde. Bij Rob verliep het beter, met nog 1 wedstrijd te gaan had hij nog maar 1 partij verloren. In de laatste wedstrijd kon het nog alle kanten op, als hij zou winnen werd hij zelfs 1ste. Na een gewonnen 1ste game, kantelde de wedstrijd echter en moest hij de winst aan zijn tegenstandster laten. Hierdoor werd Rob uiteindelijk 4de.

Na een lange dag, gingen we rond 16.00 weer huiswaarts.