Welkom op de LUTO website!

         
   
01-05: programma Fifty+ViTT
COMPLETE AGENDA >

» Ga direct naar ons fotoalbum
Welkom op de website van TTV LUTO!

Untitled Document

Luto teams doen aardige zaken in 1e thuiswedstrijd

Opm.: Luto 3 kwam niet in actie wegens het slechte weer.

Luto 1 verdubbelt puntenaantal
Vandaag was het de taak voor de heren van Luto 1 om Smash 1 te verslaan. Een aardig begin werd gelegd door Marcel Laurijsen en Marco van der Weegen die na 2 wedstrijden 2-0 op het bord zetten. Dennis van Mier kon voor de dubbel zijn eerste partij niet winnen. De dubbel werd gewonnen door het koningskoppel Marco-Dennis. Na de dubbel wisten Marco en Marcel ieder nog 1 wedstrijd binnen te slepen. Dennis mocht hierna het winnende punt maken: 6-4.

Luto 2 gaat verder met winnen
Luto 2 mocht tegen de buren van Tios '51 5. Na de eerste drie single-partijen stond de stand al op 3-0 in het voordeel van de thuisclub. De dubbel ging vrij dik naar Tios, maar Luto 2 ging door met waar het gebleven was: winnen. Peter Oudesluijs gaf vandaag geen set af en won al zijn 3 partijen. Hein en Lucette moesten de winst aan Jeroen Klemans van Luto laten. Uiteindelijk stond er een nette 7-3 voor Luto op het bord.

Luto 4 wint van PJS 3
PJS 3, dat vorige week knap gelijkspeelde tegen Kruiskamp, kwam vandaag op bezoek bij Luto. Het altijd gezellige team kon echter niet winnen van Luto 4. René van der Weegen en Frans Paulissen moesten allebei hun meerdere erkennen in Bert Maas. Elly de Krijger won alle 3 haar partijen. Frans Paulissen wist 1 partij te pakken en René van der Weegen pakte zijn overige 2 wedstrijden. Dit bracht de eindstand op 7-3 in het voordeel van Luto die nu een 2e plek pakken.

2e Gelijkspel op rij voor Luto 5.
De wedstrijd tegen de Batswingers was bijna een kopie van de wedstrijd tegen Red Star van vorige week. Hein Jacobs behield zijn goede vorm en pakte vandaag wederom 2 wedstrijden. Zo ging ook Eardly van der Geld er met 2 winstpartjen vandoor. Andy van Zelst pakte ook vandaag 1 wedstrijd mee. Johan Maas van de Batswingers won alle 3 zijn partijen vandaag. Het had vandaag zomaar een andere uitslag kunnen zijn, 6 van de 10 wedstrijden werden gespeeld in 5 sets. 4 Van deze 5 setters werden gewonnen door de Batswingers. Eindstand 5-5.

Luto 6 heeft het nog niet in de 7e klasse
Na een pijnlijk debuut vorige week mocht Luto 6 zich vandaag revancheren tegen de Batswingers 4. Dit pakte echter niet zo uit. Ton van Hees speelde weliswaar een sterkere wedstrijd dan vorige week, maar kon dit niet ombuigen in winst. Patricia van Horen, die debuteerde voor Luto 6, wist ook geen wedstrijd te winnen vandaag. Enkel Harrie Vonk redde de eer voor 't zesde en won 2 van zijn 3 partijen. 2-8 voor de Batswingers.

Eerste winst van het seizoen voor Jeugdteam 1
Vandaag was het aan de jeugd om de eerste winstpartij van dit seizoen te pakken en met succes! Jaap was in vorm en pakte de volle pond door zijn 3 tegenstanders van Rotac te verslaan. Ook de bijdrage van Bryan was aanzienlijk, die 2 van zijn 3 partijen op zijn naam schreef. Tom completeerde de winstpartij door er 1 bij te tekenen. De dubbel ging naar Rotac en zo stond de eindstand van 6-4 op het bord.
 

MENU
 
 
 

 


Tafeltennisvereniging Leer Uw Tegenstander Overwinnen
Opgericht 1 mei 1944
Jan Aartestraat 18a, Tilburg