11-07: Einde seizoen (behalve 55+)
20-08: Start nieuwe seizoen

Untitled Document Verslag competitieavond 7 oktober

Vlaggenschip Luto verdubbelt puntenaantal.
Het eerste team heeft vandaag haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. Tegenstander Flash 2 kon helaas maar met 2 spelers spelen, waardoor de heren van Luto 1 al met een 3-0 voorsprong begonnen. Marco van der Weegen en Dennis van Mier hadden met 1 winstpartij een degelijk aandeel in de 6-4 overwinning. De dubbel was, met het koningskoppel Dennis/Marco, ook voor Luto. Marcel Laurijsen bleef enkel achter, maar had naar eigen zeggen "lekker gespeeld".

Wisselende resultaten Luto 2 t/m 5.
Bij Luto 2 was Peter Oudesluijs weer op dreef met 3 winstpartijen. Hein Adriaansen, die opmerkelijk genoeg nog niets had gewonnen deze competitie, won er deze avond 2. Tom Vissers sleepte net geen overwinning binnen waardoor de stand bleef steken op 5-5.

Vooor Luto 3 was het (wat overwinningen betreft) geen plezierige avond. Enkel Dennis van de Sande kon Ă©Ă©n overwinning bijstrepen, daarnaast was ook de dubbel voor Roel en Dennis waardoor de stand op 2-8 kwam te staan.

Luto 4 had me Elly de Krijger de topvrouw vandaag. Ze won er (wederom) 3 en had daarmee een groot aandeel in de 6-4 overwinning op Wanzl/Belcrum 12. René van der Weegen deed ook een duit in het zakje met 2 overwinningen. De dubbel ging naar Luto in een vlotte 3-0 voor Elly en René. Frans Paulissen kon helaas geen overwinningen bijschrijven vanavond.

Luto 5 had een debutant vandaag, Patricia van Horen speelde voor het eerst mee in de competitie. Ze kon helaas geen overwinning boeken, maar maakte het de tegenstanders lastiger dan zij verwachtten. Ook Andy van Zelst was niet op dreef, na de zoveelste verloren 5-setter deze competitie gingen de overige 2 wedstrijden ook verloren. Eardly van der Geld redde de eer met 2 winstpartijen tegen Smash 4 waardoor de eindstand op 2-8 kwam te staan.