09-12: Rommelmarkt 2018 Luto

Untitled Document Verslag competitieavond 14 oktober

Gelijkspel na knappe come-back van heren 1
Het eerste team heeft vandaag wederom goede zaken gedaan. Marcel, die vorige week enkel "goed speelde", was vandaag op stoom en won al zijn partijen. We hebben kunnen genieten van erg spannende potten vanavond op de eerste tafel vanavond. Marco van de Weegen en Martijn van Huijkelom deden met beide 1 winstpartij ook een duit in het zakje. De stand werd hierdoor 5-5, een erg knappe prestatie na een achterstand van 1-5!

Heren 2 op stoom
Peter Oudesluijs was wederom de gevierde man vanavond, ook vandaag wist hij 3 partijen om te zetten in winst. Tom wist Ă©Ă©n partij te winnen, dit was wel gelijk het winnende punt. Lucette zette met 2 overwinningen de stand op 7-3 waarmee Luto 2 goede zaken doet in de competitie.

Eerste winst voor heren 3
Dennis, Roel en Bas mochten vandaag aantreden tegen Red Star 5 en met succes! Dennis van de Sande was vandaag wederom de grote man in het 3e, hij wist 3 partijen te winnen en had daarnaast ook een aandeel in de winst in het dubbelspel samen met Roel. Laatstgenoemde verloor zijn eerste wedstrijd nipt, maar herstelde zich goed door de overige wedstrijden in winst om te zetten. Bas kon vandaag 1 overwinning bijschrijven, de laatste wedstrijd ging nipt in 5 sets naar Red Star.

Luto 4 haalt uit
Elly, Frans en René speelden vandaag tegen de koploper. Vooraf had Die Meede 1 punt meer dan Luto (29 om 28). Elly heeft 2 partijen in 3 sets gewonnen waarna ze meer moeite had met haar laatste partij. Echter ging ook deze naar Elly waardoor ze er weer 3 winstpartijen bij schreef. René en Frans wonnen beide 1 partij, de dubbelpartij was ook voor Luto waardoor de stand op 8-2 kwam te staan.

Lastige avond voor heren 5 tegen koploper
Na een uitstekende start van de competitie voor Luto 5 kwamen de koplopers op bezoek. Tios stond eerste en liet ook zien waarom. Pieter Gruntjes verloor vandaag zijn eerste partij van de competitie. Echter was hij wel degene die de eer redde voor Luto met 2 gewonnen potjes. Andy en Hein waren minder succesvol, het dubbelduo Andy/Pieter, verloor ook hun eerste dubbelpartij. Deze ging in 5 sets naar Tios. De schade aan het eind van de avond: 2-8.