11-07: Einde seizoen (behalve 55+)
20-08: Start nieuwe seizoen

Untitled Document "Red Start-avondje" valt in het voordeel van thuisclub.

Er speelden vrijdag 27 januari liefst 5 van de 6 teams van Luto bij Red Star. De eerste wedstrijd van het seizoen beloofde dus een gezellige avond te worden.

Luto 1 wint sinds lange tijd openingswedstrijd
Het vorig jaar gedegradeerde Luto 1 ,ocht vandaag aantreden tegen Red Start '58 3 en met succes. Dennis van Mier wist vandaag de volle buit te pakken, al was het tegen Job van Zundert nog vrij spannend. Marcel Laurijsen wist 2 partijen op zijn naam te schrijven en Martijn completeerde de eindstand door 1 partij te winnen: 4-6 voor Luto 1.

Luto 2 gaat voortvarend van start
Het enige team van Luto dat niet tegen Red Star speelde mocht op bezoek bij Stiphout. Luto 2 trad aan met Peter, Lucette en Tom en ging in deze opstelling er met de winst vandoor. Peter Oudesluijs schreef vandaag 3 winstpartijen op zijn naam en ging daarmee op dezelfde voet verder als voor de winter. Lucette Meijer-van Gorp kon 2 partijen naar haar hand omzetten en Tom Vissers herhaalde dat kunstje. De dubbel ging helaas verloren en dit bracht de eindstand op 3-7 voor Luto.

Luto 3 heeft moeite met Red Star '58 4
Dan terug naar Goirle waar Luto 3 het opnam tegen het 4e van Red Star. Roel de Kort was op dreef en ging er vandaag met 2 partijen vandoor. Het werd echter toch een lastige avond, Dennis van de Sande kon helaas maar 1 wedstrijd op zijn conto schrijven en Jeroen Jonkers wist er net geen te winnen. Een valse start voor de heren van Luto 3 dus.

Lastige avond voor heren 4
Op de tafel naast Luto 3 speelden de heren van Luto 4 hun wedstrijd tegen Red Star 5. Ad Jonkers van Red Star bleek een echte plaag te zijn voor Luto 4. Hij wist namelijk alle 3 de partijen te winnen. Mark Martens kon de andere 2 wedstrijden wel in Luto's voordeel omzetten. René van der Weegen en Frans Paulissen sloten de avond af met beide 1 overwinning. Dit bracht de eindstand op 6-4 voor Red Star.

Luto 5 begint degelijk
Door de blessure bij Pieter Gruntjes speelde Eardly van der Geld vandaag mee bij Luto 5 en met succes. Eardly van der Geld kon zijn 1e wedstrijd helaas net niet winnen, maar de overige 2 waren voor de kopman. Hein Jacobs speelde zijn scherpe spel en dit blijkt toch altijd lastig voor de tegenstanders, ook hij pakte 2 punten voor Luto. Andy van Zelst kon de stand in de laatste wedstrijd gelijk trekken of Red Star '58 6 won de wedstrijd. Gelukkig voor Luto 6 pakte Andy de laatste wedstrijd waarmee de terechte eindstand van 5-5 op het bord kwam te staan.

Pijnlijk debuut Luto 6 in de7e klasse
Luto 6, nieuwkomer in de NTTB competitie, mocht vandaag ook afreizen naar Goirle. Red Star 7 bleek echter een brug te ver. Frank Thomas en Ton van Hees maakten vandaag hun competitiedebuut, maar konden dit helaas niet vieren met een overwinning. Enkel Harrie Vonk kon de eer redden vandaag: 9-1 voor Red Star.

Luto-jeugd gaat onderuit bij Irene
Bryan, Jaap en Jur mochten zaterdag de 28e naar de "buurman": TTV Irene. Bryan en Jaap gingen er allebei met 1 overwinning vandoor. Jur kon daar helaas geen winstpartij tegenover zetten. De dubbel werd ook gewonnen door Luto en dit bracht uiteindelijk 7-3 in het voordeel van Irene op het scorebord.