11-07: Einde seizoen (behalve 55+)
20-08: Start nieuwe seizoen

Untitled Document Verslag kampioenswedstrijd heren 4 (voorjaarsseizoen 2011)

Kampioenen !!!!

Na een hele spannende competitie zijn we het uiteindelijk geworden.... kampioen in de 4e klasse!! Al in het begin van de competie gingen we aan kop, maar werden al snel bijgehaald door OTTC. De laatste competietiewedstrijd stonden we nog maar 1 punt voor op OTTC. Die voorsprong moesten we houden want bij onderling resultaat waren zij beter...

OTTC speelde de laatse wedstrijd tegen Return Oss. Zij waren al vroeg klaar omdat Return Oss maar met twee man speelde. OTTC belde ons meteen op nadat zij met 10-0 hadden gewonnen. Op dat moment stonden wij met 7-0 voor.

Na een goede overwining van Roel kwam de mogelijkheid om kampioen te worden toch wel heel dichtbij. Dennis zorgde voor spannende momenten door met een 0-2 achterstand de derde set met 14-12 toch nog te pakken. Uiteindelijk won hij de partij en bleef de laatste en beslissende wedstrijd over voor mij.

De tegenstander waar ik tegen moest was dezelfde als waar ik een eerder seizoen van had verloren. Ook toen was het ook de laatste competitiewedstrijd en hadden kans om kampioen te worden.

Gelukkig zat ik deze keer meteen goed in de wedstijd en won de partij in drie sets.

En toen...... Waren we ineens kampioen!!

Jeroen Jonkers.