Nieuwe website Live!

WELKOM ! Beste Luutjes en anderen,

Hierbij presenteren we onze nieuwe website. We hebben getracht een frissere en duidelijker site te creëren om je beter te kunnen informeren.
Daarbij hebben we gekeken hoe andere websites van sportclubs er uit zien en wat er aan informatie in staat. Er is nu een mogelijkheid om vragen te stellen aan het bestuur en je kunt digitaal inschrijven. Verder leggen we uit wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen. TTV LUTO is  intussen 76 jaren oud en springlevend !!! Jeugd, Senioren, overdag tafeltennis , technische training, competitie ……. sociaal samenzijn aan de bar … Alles is mogelijk !!!
We staan uiteraard altijd open voor goede suggesties zodat we je nog beter kunnen helpen.

Greetz !

Eardly van der Geld
(Voorzitter)
06-1841.3942