Nieuwsbrief augustus 2021

Beste Luto-leden 

LUTO verduurzaamt met ledverlichting en nieuwe ventilatie
Het is een prachtig gezicht als je nu onze speelzaal binnen loopt. Onze wedstrijdtafels baden in een zee van licht. De nieuwe ledverlichting  voldoet aan de hoogste eisen zonder ook maar ergens te verblinden. Alle plafondplaten zijn opnieuw geschilderd en teruggelegd. Lekkages verholpen. En onzichtbaar daarboven is een ventilatiesysteem aangelegd met een WTW-unit (Warmte terugwinning) dat ervoor zorgt dat de lucht in de speelzaal ieder uur helemaal ververst kan worden.

Met deze investeringen op het gebied van verduurzaming draagt LUTO haar steentje bij om zo energieneutraal mogelijk te opereren. Ze maken het bovendien mogelijk dat alle doelgroepen binnen de vereniging in een gezonde omgeving veilig kunnen sporten. LUTO is klaar voor de toekomst!

We zijn apetrots op onze nieuwe speelzaal. En we zijn apetrots op onze leden die deze metamorfose voor elkaar hebben gekregen. Zelf zijn ze te bescheiden om zich te laten voorstaan op deze prestatie van formaat, maar ik noem en  bedank ze toch maar even: Louis, Herman, Pieter, Jan, Ad, Ton, Willy, Elly, Wil, Mark, Edward, Hein, Rogier, Johan, Tom, Henny ontzettend bedankt voor jullie vele werk en belangeloze inzet voor LUTO!

Nieuw seizoen start 7 september
Met ingang van 7 september gelden weer de reguliere openingstijden. Frank Assmann is dan echter nog op vakantie. Hij hervat de trainingen pas een week later op 14 September . In diezelfde week start de najaarscompetitie al met thuiswedstrijden voor team 3, 5 en 6. Teams 1, 2, 4 en 7 spelen uit.  

OldStars tafeltennis nu echt van start!
Na een jaar corona-uitstel opent Bettine Vriesekoop op woensdag 15 september het OldStar tafeltennis voor een nieuwe doelgroep bij LUTO. OldStars biedt ouderen een bewegingsaanbod dat past bij hun wens om gezond oud te worden. Iedere woensdagochtend lekker veelzijdig bewegen met beweegvormen vanuit de filosofie van het Athletic Skills Model en tafeltennissen zonder dat winnen voorop staat.

Namens bestuur LUTO
Marcel van der Wegen