Nieuwsbrief  augustus 2022 

Beste LUTO-leden,

Of u de vakantie in binnen- of buitenland of van huis uit hebt beleefd, hopelijk bent u uitgerust en vol energie uit de vakantieperiode gekomen. Vol met nieuwe ideeën ook voor TTV Luto. Is het een goed idee om buren, familieleden of vrienden een keer mee te nemen naar de training of een competitiewedstrijd van Luto?

Start trainingen en NTTB-competitie najaar 2022

De Luto-speelzaal is vanaf 23 augustus weer op de normale tijden open. Dus kan ieder lid weer trainen om de vakantiekilootjes kwijt te worden. De training voor de jeugd en senioren wordt op  dinsdag 6 september hervat. Op woensdag 7 september hervat Marcel van der Wegen de begeleiding van de Oldstars. De overdagspelers kunnen op dins- en donderdagochtend weer volop terecht.

De NTTB najaarscompetite start in het weekend van 16 en 17 september met uitwedstrijden voor de Luto-teams. Voor de data van de thuiswedstrijden zie hierna.

De tijd dat de Dames 1 kampioen van Nederland werd, of Heren 1 in de op een  na hoogste divisie speelde,  ligt ver achter ons. Door het kampioenschap van Heren 1 tellen wij weer mee in de afdeling zuidwest (NoordBrabant-Zeeland) in de 1e klasse. Ook dat is lang geleden. 

De NTTB teams spelen alle de zelfde avonden thuis, dus de sfeer is optimaal, maak van jullie vrijdagavond een LUTO AVOND,  pak je agenda en noteer de competitie dagen van jullie club: 23 september, 7 en 28 oktober, 11 en 18 november en kom genieten van het leukste spelletje wat er is. Op 14 oktober speelt het TTL team alleen thuis. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur. 

Ook het jeugd team gaat weer beginnen, het zou fantastisch zijn om dan te gaan kijken, de koffie staat klaar, als je in de stad bent, loop gezellig binnen. Hun wedstrijden beginnen om 10.00 uur, en worden op de zaterdagen 24 september  8 en 29 oktober, 19 november en 3 december gespeeld. 

Deelname Luto aan Rabo Clubsupport 2022

In 2021 nam Luto voor het eerst deel aan de actie Rabo Clubsupport. Het leverde, mede door jullie stemmen, een resultaat op van 294,17 euro. Luto neemt ook dit jaar weer deel aan de actie Rabo Clubsupport 2022. Vanaf maandag 5 tot en met 27 september kunnen Rabo-leden stemmen op een vereniging. Mogen wij de Rabo-leden (iedereen die een bankrekening bij de Rabo heeft) vragen bij het uitbrengen van hun stem ook aan Luto te denken. Misschien zijn familieleden en /of vrienden ook te bewegen op Luto te stemmen. Afhankelijk van het aantal stemmen doneert Rabo een bedrag aan Luto. Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Sponsorteam voor Luto

Sinds het wegvallen van de rommelmarkt mist TTV Luto circa 2.500 euro aan inkomsten per jaar. Om dit te compenseren wil het bestuur de zoektocht naar sponsoren nieuw leven inblazen. Daarvoor wordt een sponsorteam opgericht, die naar vormen van sponsoring en sponsoren gaat zoeken. Eardly van der Geld en Elly Meeuwissen hebben zich bereid verklaard hierin zitting te nemen. Maar we zoeken nog een aantal personen.

Wie wil er mee doen? Graag melden bij Eardly (06 18413942).

Wat zeker zo belangrijk is wij zoeken naar mensen, die bij bedrijven een hoge gunfactor hebben. Namelijk als jij bij jouw bakker, slager, bloemist, buurman, familielid, vriend of bedrijf waar je werkt (of hebt gewerkt) al jarenlang een bekende persoon bent is de kans aanwezig dat zo’n bedrijf TTV Luto wil sponsoren omdat hij jou dit gunt (al is het maar voor één jaar). Kortom doe een poging en graag doorgeven aan Eardly.

Restauratie historische voorgevel

De historische gevelreclame van Ant. De Rooij en Zonen is door weersinvloeden aangetast en zelfs deels door betonrot kapot gesprongen en sterk vervuild. Daarnaast moet losliggend metselwerk boven het toegangsportaal worden hersteld, begroeiing verwijderd, kapotte stenen vervangen, de gevel gereinigd en voegwerk van de zijgevels hersteld. In overleg met de gemeente Tilburg hebben wij besloten dit aan te pakken.

De firma Britcleaning hanteert 27 september als voorlopige startdatum van de werkzaamheden. Dit bedrijf heeft ook een renovatie in de Lancierstraat uitgevoerd. Hiervoor wordt over de lengte van de Luto-gevel een steiger geplaatst en tijdens de uitvoering (overdag) zijn de parkeerplaatsen om schade aan auto’s te voorkomen, niet te gebruiken. De uitvoering duurt ruim 2 weken.                                                

Vervolg Hap en Snap bij Luto

Na het succes van het voorjaar was er vraag naar een vervolg. De organisatiegroep heeft in beginsel toegezegd dit op te pakken en zoekt naar een geschikte datum in november. Daarbij wordt rekening gehouden met alle voetbaldata van de Nederlandse en Europese competities en het WK. Wij communiceren de datum zo spoedig mogelijk en dan kunt u weer inschrijven. Hopelijk bent u van de partij dan.