LUTO-lid worden?

Lijkt de tafeltennissport u wel wat? En woont u in Tilburg e.o.? Dan is lid worden van Luto een goed idee!

Bij Luto is iedereen welkom: van jong tot oud, van groot naar klein! U kunt op een trainingsavond of ochtend bij ons binnenlopen en eens informeren bij onze leden. Bovendien kunt u vrijblijvend 3 avonden/ochtenden een balletje meeslaan. Vul het formulier hieronder in voor meer informatie of stuur een mailtje naar evdgeld@home.nl.

Als het u bevalt, dan kunt u hieronder lezen hoe u zich kunt aanmelden als lid. Aanmelden kan door middel van het aanmeld formulier. Wanneer u dit word-bestand digitaal invult, kunt u het daarna naar ledenadministratie@ttvluto.nl verzenden.

Vult u het formulier liever met de hand in, dan kunt u het document printen, invullen en verzenden naar:

Ledenadministratie TTV LUTO
      Hein Jacobs
      Jan van Beverwijckstraat 7
      5017 JB Tilburg

Of u levert het formulier in bij de trainer of een bestuurslid.