Nieuw Toernooi geplaatst 16-mei-2024 :

Beste tafeltennisliefhebber ,

Zaterdag 22 juni a.s. organiseren Sporttakplatform Tafeltennis Limburg, NTTB en PosnoSport, met steun van de provincie Limburg, de 5e editie van het tafeltennistoernooi BEST OF 21 in Weert. Een toernooi dat openstaat voor iedereen, lid/geen lid NTTB, alle leeftijden, niveaus en nationaliteiten. Natuurlijk zijn parasporters ook welkom.
We spelen korte wedstrijden met een afwijkende puntentelling. Veel spelen, weinig wachttijden. Voor de winnaars stelt PosnoSport mooie prijzen beschikbaar.

Kijk op www.bestof21.nl voor meer informatie en aanmelden. We stellen het op prijs indien je deze mail deelt met team-, clubgenoten of andere geïnteresseerden. We maken er een mooie dag van, uiteraard met Limburgse vlaai.

Wie geïnteresseerd is in toernooien kan op de website van de NTTB en van de afdeling ZuidWest kijken, of informeren bij Mark Martens. Inschrijving voor LUTO-leden verloopt via Mark.

Op deze pagina kun je door je bondsnummer in te vullen je licentie opzoeken.

De NTTB is overgestapt op een nieuw ranglijstsysteem. Hier vind je de ranglijsten

Scroll naar boven