Nieuwsbrief  augustus 2023

Beste LUTO-leden,

De vakanties zijn voor de meeste leden helaas al afgerond. Hopelijk hebben jullie genoten van een prachtige omgeving en een fijn gezelschap. Dan is er nu weer tijd om de zaken bij Luto op te pakken.

Nieuwe tafeltennistafels

Zoals in de vorige Nieuwsbrief al aangegeven zijn er nieuwe tafeltennistafels aangekocht. Dinsdag 1 augustus  werden ze afgeleverd en de oude retour genomen. Diverse leden hebben er al met bewondering naar gekeken en daarna een balletje geslagen. Wij rekenen erop dat iedereen de tafels goed behandeld.

De nieuwe tafels.

Sponsoren

Wellicht is het jullie al opgevallen: er zijn twee sponsoren bijgekomen. Naast het blijvertje Early Mentale Training hangt nu een bord voor het stimuleren van de regionale Business: De Brabantse Business Community en van KARNAK, Grillroom en Pizzeria, voor uw lekkere stap hap in de (korte) Heuvelstraat. De sponsorcommissie voert nog met twee andere kandidaten gesprekken over eventuele mogelijkheden voor sponsoring. Eén van die kandidaten is door een Luto-lid binnengebracht. Als jullie nog mogelijkheden kennen dan horen wij dat graag.

Trainingsfaciliteiten

Na het vertrek van Frank Assmann als trainer voor de jeugd en de dinsdagavondspelers was het nog een hele puzzel om een invulling van de vacature te krijgen. Het is gelukt door het in delen in te vullen. Wij hebben Kevin van der Staaij bereid gevonden om de jeugd ook op dinsdagavond te trainen. Jos van Bragt, de begeleider van de twee dinsdag- en donderdagavond spelers, wil 1 keer per maand op dinsdagavond ook Luto-spelers begeleiden/aanwijzingen geven. De vorm waarin en tijdstip waarop wordt in het najaar ingevuld.

Najaarscompetitie

Het is gelukt om de najaarscompetitie met 4 teams en een jeugdteam in de NTTB-competitie te starten. De teams spelen in de 2e, 3e, 4e en 5e klasse. De start van de competitie is op vrijdag 15 september met een thuiswedstrijd. Ook nog 2 teams in de TTL-competitie. Met de nieuwe speeltafels en enthousiaste voorbereiding zijn de verwachtingen hoog gespannen. Veel succes en plezier gewenst. Wij hopen dat de overige leden regelmatig komen aanmoedigen.

Stand van zaken renovatie

Ook in de vakantieperiode is er gewerkt aan het dak. Het dak is aan de achterzijde en aan de zijkant in het “vluchtgangetje” voorzien van boeiboord. Het deurkozijn en de voordeur zijn geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt. Dan resteert nu nog het isoleren van de top van de voorgevel. Eind mei is de BOSA-subsidie aangevraagd. Inmiddels zijn voor de vakantie de gestelde vragen ter toelichting beantwoord en hopen wij dat de subsidie in september kan worden verstrekt.

Rabo ClubSupport

TTV Luto heft zich ook weer, succesvol, aangemeld voor de actie Rabo ClubSupport. Dit betekent dat iedereen die een Rabo-klant is in Tilburg en Goirle vanaf 4 tot en met 26 september een stem op TTV Luto kan uitbrengen. Dus ook jullie buren, vrienden en familieleden. Vraag ze op TTV Luto te stemmen. Met de stemmen die de club krijgt ontvangen wij een financiële bijdrage van de Rabobank. Vorig jaar ontvingen wij 33 stemmen, goed voor €349,05. Jullie krijgen hiervoor nog een herinneringsmail.

Scroll naar boven